T: 059 01 03 13 | M: 051 354 064 sportna.zveza.trzic@t-2.net

Vabljeni na jubilejno tekaško prireditev, ki bo 25. marca 2023 s pričetkom ob 10. uri. Na ta zgodnje spomladanski dan bomo poskusili spraviti v tekaško obutev mlado in staro. Športno – turistični dogodek v okviru niza prireditev Gorenjska moj planet, bo izveden že šestnajtič zapored.

Mestece Tržič, stisnjeno v ozko dolino je morda neobičajen tekaški cilj, a vsa trasa, ki je speljana po ulicah starega mestnega jedra, mimo cerkvice, pod gradom ter rojstne hiše pesnika Kurnika, pa dvorane tržiških olimpijcev, vsekakor ne bo razočarala. Zanimiv mestni utrip, lepe nagrade in pestro dogajanje, so dodatna vzpodbuda za vse tekače, navijače ter ostale obiskovalce, saj ne bo primanjkovalo različnih spremljajočih dogodkov. Za vsakogar se bo našlo kaj, tudi trgovine in lokali se bodo na ta dan potrudili s posebno ponudbo. Priložnosti za dobro voljo v vam ljubi družbi prav gotovo ne bo primanjkovalo.

Najprej bodo tekli otroci tržiških vrtcev s svojimi vzgojiteljicami in starši. Ob 10.30 uri bo start šolskega teka. Nato ob 11.30 uri sledi tekmovanje tekačev na različnih razdaljah.  Ženske se bodo pomerile na 5 km, moški pa na 10 km.

Vabijo Športna zveza Tržič, Vrtec Tržič in Občina Tržič.

Razpis_2023

Razpis_ OS _2023

Razpis_Vrtec_2023

Dostopnost